Nieuws

9 Nederlandse bedryven presenteren zich op Singapore Airshow

DRIEBERGEN - De eerste Singapore Airshow die volgende week van start gaat, krijgt een Nederlands paviljoen waar negen Nederlandse bedrijven zich zullen profileren. De bedrijven krijgen bij hun presentatie in Singapore ondersteuning van de Netherlands Aerospace Group (NAG), die als organisator van de Nederlandse inbreng actief is. NAG wil door het organiseren van een aantal nevenactiviteiten de bedrijven zoveel mogelijk resultaat uit de deelname laten behalen.

De zakelijke beurs, die van 19 tot 24 februari wordt georganiseerd in het nieuwe Changi Exhibition Center, richt zich op zowel de militaire als civiele luchtvaartindustrie. Ook de Nederlandse ambassade in Singapore is actief betrokken bij het organiseren van diverse activiteiten en organiseert een netwerkreceptie op de residentie van de ambassadeur.

Onder de negen Nederlandse bedrijven die deelnemen aan de Singapore Airshow bevinden zich bekende namen als Stork Fokker Services en TNO. De andere zeven deelnemers zijn Aeronamics, AmEuro Metals, Avio-Diepen, Daedalus, Netherlands Center for Laser Research, Sun Electric Systems en Vereniging Gasturbine.

Geplaatst: 20:52 13-02-2008
Terug naar nieuws oversight.